Njihova lepota ubija: Za žene u Izraelu vojska je obavezna, a one su toliko seksi u uniformi da se svi boje rata (FOTO)

BOLI KOLIKO SEKSI IZGLEDAJU SA ORUŽJEM I U UNIFORMAMA

 

Kada bi izgled mogao da ubije, pripadnice izraelske vojske bi svakako bile u prvom planu i među najubojitijima na svetu, a pored hladnog najviše bi usmrtilo ovo vrelo oružje.
Nalozi na Instagramu na kojima ove mlade žene u maskirnim uniformama pokazuju svoju lepotu već su privukli na desetine hiljada sledbenika, piše Sputnjik
Vojna služba u Izraelu je obavezna i za muškarce i za žene. Muškarci vojsku služe tri godine, dok su žene obavezne da u uniformi provedu dve.

Te mlade žene se ne plaše kamera, a na Instagramu su rešile da pokažu da vojna uniforma i puška M-16 preko ramena mogu da izgledaju opasno seksi.
Neke fotografije pripadnica vojske ističu činjenicu da se i u izraelskoj vojnoj uniformi može izgledati veoma ženstveno.Druge fotografije frazu „lepota će spasiti svet“ zaista dižu na potpuno novi nivo
Iako pripadnice vojske moraju da se suoče sa teškim naoružanjem i intenzivnim treninzima, dame se ne plaše da pokažu svoju zabavnu i intrigantnu stranu, postavljajući svoje seksi fotografije.
Ženama je dozvoljeno da služe u 83 odsto odbrambenih snaga Izraela, uključujući i borbene jedinice.
One mogu da biraju gde će da provedu dve godine vojnog roka — u kancelarijama Glavnog štaba, bolnicama, obrazovnim institucijama ili na sličnim mestima.
Međutim, mnoge žene ponosno stupaju u borbenu pešadiju, graničnu policiju ili druge borbene jedinice.
FACEBOOK KOMENTARI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *