OVAJ SNIMAK JE SAMO ZA ODRASTLE| NIŠTA NIJE SAKRILA: KIJA SKROZ GOLA ISPOD TUŠA…

Kija se nije obazirala na kamere i pokazala je sve čime raspolaže

Iako su se bunili kada su kamere postavljene u kupatilu, zadrugari su jedva dočekali da se slikaju goli, a tako je bilo i sa Kijom koja je pokazala nago telo.

Kija se uopšte nije obazirala na kamere…

… Okrenula se nekoliko puta….

… I nastavila da se tušira, kao da se ništa nije dogodilo.

U emisiji “Ja to tako” kod Ivane Baltić Aleksić pevačica je otkrila svoje mišljenje o Luninoj vezi sa Slobom Radanovićem, a dotakla se i Kristine Kije Kockar, koja je nedavno ušla u Belu kuću. Anabela je iznela tvrdnje da je Slobina supruga imala plan za sve ovo što se dešava u rijalitiju.

Naime, voditeljka je pitala Anabelu da li misli da je Kija unapred osmislila da se Sloba upusti u aferu u “Zadruzi”, na šta je Anabela bez razmišljanja odgovorila:

– Ja ne mislim, ja znam 100 odsto. Imam i ljude koji su mi to potvrdili – rekla je pevačica i objasnila da je Kiji svejedno da li Sloba ima drugu.

– Nije smeo da se zaljubi, nije smeo. Tu je on pokvario sve što je ona planirala. I on je znao za taj plan, olako je shvatio taj njen plan. Šifra “Mekgregor”, da ona njega uzdigne i promoviše da bi bio velika zvezda kad izađe. On je mislio, to će biti malo škakljivo, interesantno za medije i staće sve. Takav je plan bio. Ona je to meni otvoreno rekla u prepisci i glasovnim porukama koje sam ja prosledila tvojim kolegama posle našeg viđanja u “Zadruzi”. Gde je ona mene tešila “Daj, pusti, neka ih. Neka se piše, samo da se ne zaljube” – otkrila je Anabela bez dlake na jeziku.

Inače, Anabela smatra da su Kija i Sloba imali plan i da se poistovete sa slavnim bokserom Konorom Mekgregorom, bokserom kojeg je žena ceo život finansirala i uzdizala, bila spremna na sve afere, a jedini uslov je bio da ostane sa njom.

Ono što je osujetilo njihov plan jeste to što se Sloba zaljubio u Lunu i ostavio Kiju.


Loading...

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU :
[instagram-feed]

FACEBOOK KOMENTARI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DA NASTAVITE NA CLANAK KLIKNITE NA LIKE ,

HVALA !