PORODIČNA DRAMA PJEVAČICE EMINE JAHOVIĆ: TURSKI MEDIJI OTKRIVAJU NAVODNO SKRIVENU ISTINU!?

Emina Jahović navodno posljednjih mjeseci proživljava dramu u privatnom životu jer je sa suprugom Mustafom Sandalom u lošim odnosima. Iako su na sve načine pokušavali da izglade odnose, kao i da javnost ubijede da je u njihovim životima sve u najboljem redu, Emina Jahović i Mustafa Sandal su u navodno nikad zategnutijim odnosima.

Prema pisanju medija, već mjesecima u bračnoj zajednici nije sve kako treba, a par je stigao i na korak od razvoda. Sve češće nesuglasice dovele su do toga da se udalje, a prvo se, kako se doznaje, iz kuće odselio Mustafa, dok je Emina ostala s djecom u luksuznom stanu.

– Emina i Mustafa su razgovorom pokušali da riješe nesuglasice. Međutim, kako nisu uspjeli, iz stana se prvo odselio Mustafa, a pjevačica je ostala s dvojicom sinova Jamanom i Javuzom u stanu. To je bio veoma težak period za porodicu, a Emina i Mustafa su rijetko komunicirali, tvrdi izvor blizak pjevačici.

Ubrzo su i turski mediji počeli da pišu o razvodu ovog para i shvativši da bi se mogli naći na udaru ukoliko nastave da žive na sličan način, ali i zbog porodice, Mustafa i Emina su ljubavi pružili još jednu šansu.

– Pomirili su se i nastavili da žive zajedno. Tada su i snimljene zajedničke fotografije, iako ih u javnosti nije dugo bilo. Počeli su zajedno da se pojavljuju na događajima u Turskoj i tako probali da demantuju sve napise riječima da je u njihovom braku sve u najboljem redu, nastavlja izvor.

Međutim, ponovo su uslijedili brojni nesporazumi i Emina se ubrzo udaljila iz stana da bi razmislila o svemu.

– Pjevačica je željela da na miru odmori glavu kako bi razmislila o prioritetima u životu. Voli Mustafu i bilo joj je teško zbog svega, dodaje izvor.

Jahovićeva se posljednji put u Beogradu pojavila na promociji svog novog albuma i tada je tvrdila da je u braku sve u najboljem redu, te da nema govora o rastanku.

U kojoj fazi životnog razdoblja su sada, nije poznato, ali ono što je sigurno jeste to da je prvo Mustafa otišao na odmor sa sinovima, a onda je Emina iz Londona, gdje je kratko boravila, došla u Beograd i potom s Jamanom i Javuzom sama otišla na planinu, gdje sve troje uživaju u zimskim čarolijama. Kako javnost ne bi posumnjala na probleme u braku, oni su jedno drugom čestitali rođendane na društvenoj mreži Instagram. Iako je do sada suprugu Mustafi upućivala emotivne poruke putem društvenih mreža, ovog 11. januara Emina je objavila staru sliku Mustafe sa sinovima i napisala samo: “Srećan, srećan rođendan”.

doznajemo.com

Loading...
FACEBOOK KOMENTARI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *