Prokletstvo zbog prevare: Ono što je Kijin otac uradio svojoj ženi, sada je Sloba uradio Kristini!

Kristina Kija Kockar u rijaliti Zadruga ušla je 18. novembra kao zakonita supruga Slobodana Radanovića, nakon što ju je pjevač javno prevario sa Lunom Đogani. Od tada interesovanje za ovaj ljubavni trougao ne prestaje, a više nije ni tajna sve što se tiče Kijinog privatnog života. Naime, Kija je vanbračno dijete (kao i Slobodan), a mišljenja o njenom ulasku u Zadrugu su podijeljena.

Dok jedni misle kako je izuzetno hrabra žena jer stoički podnosi sve, drugi smatraju da joj ovakvo “brukanje” uopšte nije bilo potrebno. Međutim, jedno je sigurno, a to je da su Kristina, Slobodan i Luna mjesecima unazad pod budnim okom gledalaca, kao i svih ostalih.

Kijina majka Nada Zeljković od početka svom snagom podržava svoju kćerku, a ono o čemu se ne priča često jeste da je Kristinu upravo dobila iz veze sa oženjenim muškarcem.

Spekulisalo se kako se ne zna ko je Kijin otac, kao i da je nikada nije prihvatio ni priznao, a tome u prilog svjedoče i činjenice da je svojevremeno zatražio DNK analize kako bi utvrdio očinstvo. Međutim, kasnije se ispostavilo da je imao suprugu u trenutku kada mu je Kristinina mama rodila kćerku. Kristinu je na kraju priznao, a njen boravak u rijalitiju Zadruga ga ne zanima.

– Uopšte me ne interesuje njeno učešće u rijalitiju. Vjerujte mi da to ne gledam, ne mogu sebi da dozvolim da se nerviram oko toga da li će boraviti u toj kući ili ne, na to nisam mogao da utičem – rekao je Kijin otac za “Pulsonline”.

S druge strane, Kijina majka ne krije da strahuje od toga da se zbog njene greške iz mladosti sada sve vraća njenoj kćerki.

– Kiju sam dobila iz veze sa oženjenim čovjekom. Bila sam mlada i zaljubila sam se u momka koji je već imao ženu. Nisam mogla da kontrolišem emocije i stupila sam u vezu s njim. Ubrzo sam ostala trudna. Moja majka me nije podržavala, nije bila za to da na taj način osnujem porodicu, ali, uprkos svim osudama, riješila sam da rodim Kiju – izjavila je ranije Nada.

– Kada se ovo dogodilo Kiji, pomislila sam: “Bože, da li mi se sad to vraća preko rođenog djeteta?”. Ona sad gleda kako je muž vara i pati. Jako mi je bilo teško zbog nje. Supruga Kijinog oca je dobra žena, u odličnim je odnosima sa Kijom, viđaju se i nas dvije komuniciramo, ali, opet, u meni je opravdan strah da mi dijete ne ispašta zbog nečeg mog iz prošlosti. Ja nikada nisam rasturila taj brak, on i dalje živi sa ženom – otkrila je Kijina majka za portal “Republika”.

Kristinin otac i majka i dalje žive u Zrenjaninu, a njen tata i dalje je pod istim krovom sa ženom koju je prevario sa Kijinom mamom. Kija oca gotovo da nikada i ne spominje, a sa maćehom je u dobrim odnosima. Njeni roditelji nikada nisu živjeli zajedno, a svi se pitaju da li je teret koji već četiri mjeseca nosi na leđima zbog Slobine prevare loša karma od koje nije mogla da pobjegne.

(Telegraf.rs)


Loading...

FACEBOOK KOMENTARI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DA NASTAVITE NA CLANAK KLIKNITE NA LIKE ,

HVALA !